dijous, 29 de novembre del 2012

OUR TEACHERS, ELS NOSTRES PROFESSORS

La Lisa Sanderson va llicenciar-se en Llengües Modernes per la Universitat de Liverpool al 2009 i va obtenir el títol de professora d’anglès com a llengua estrangera al mateix any. Apart de l’anglès parla francès, castellà i català (nivell C). Actualment està cursant un Màster de Formació per a Professors de Secundària a la Universitat Pompeu Fabra. L’any 2009 es trasllada a viure a Barcelona on comença a treballar com professora d’anglès per a adults nens i joves de tots els nivells. Des del 2010 és també professora d’anglès extraescolar a l’Escola Pia Sant Antoni. Aquest curs és la teacher de P5, 2on , 4art i 6é de primària.
La Heather Turnbull va llicenciar-se en Llengües Modernes per la Universitat de Liverpool al 2009 i va obtenir el títol de professora d’anglès com a llengua estrangera al mateix any. Posteriorment s’especialitza en classes d’anglès per a nens. Apart de l’anglès parla francès, castellà i català (nivell C). Des de fa tres anys imparteix classes a l’Institut Europeu d’Idiomes-Sepúlveda a grups reduïts de nens joves i adults de tots els nivells. A l’any 2010 comença també a donar classes d’anglès extraescolar a l’Escola Pia Sant Antoni. Aquest curs és la teacher de P4 i 3er de primària.
El Conor Gately va llicenciar-se en Filologia Anglesa per la Universitat de Galway, Irlanda i posteriorment va traslladar-se a viure a Barcelona on es titula com a professor d’anglès com a llengua estrangera. L’any 2008 comença a impartir classes a l’Institut Europeu d’Idiomes – Sepúlveda a grups de nens i joves, especialitzant-se en preparar alumnes per a l’obtenció dels certificats de la Universitat de Cambridge. Des del curs passat és també professor d’anglès extraescolar a l’Escola Pia Sant Antoni. Aquest any és el teacher de 1er i 5é de primària i del grup d’anglès oral amb suport informàtic de la ESo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada