dijous, 26 de setembre del 2013

Informació general Curs 2013/14

          ANGLÈS EXTRAESCOLAR



Entitat que ofereix els cursos:
Idiomarum S.L., Sepúlveda 145. Barcelona.
Dinou anys d’experiència en impartir cursos d’idiomes i centre certificat per a la preparació dels exàmens de la Universitat de Cambridge.
Directors: James Burnie i Montse Borràs


L’activitat: A l’activitat d’anglès extra escolar oferim cursos amb especial èmfasi a desenvolupar l’expressió i comprensió orals.El nostre objectiu és fer que l’aprenentatge esdevingui amè i sobretot efectiu. Per aconseguir-ho, disposem de la metodologia més actual i d’un excel·lent equip de professors nadius especialitzats.

Metodologia: La nostra metodologia és la comunicativa i d’immersió lingüística. Les classes s’imparteixen en anglès i s’anima als alumnes a parlar-lo des del primer dia. Cal que vegin que l’anglès és una via de comunicació com la seva pròpia llengua.

Professorat: Els nostres professors són llicenciats i tenen titulació de mestre d’anglès com a llengua estrangera. Els “teachers” d’aquesta activitat són seleccionats entre l’equip d’Idiomarum tenint en compte la seva alta qualitat professional i la idoneïtat per impartir classes a nens i joves.

Inici de les classes: A partir del 30 de setembre

Durada del cursos: Fins a finals de juny de 2014 coincidint amb el calendari escolar.

Horaris:
Dilluns i dimecres Dimarts i dijous
13.00h - 13.55h   5è            14.00h - 14.55h    3r 4t
14.00h - 14.55h   1r 2n               

Dimecres i divendres                 Divendres

15.00h – 15.55h   ESO             14.00 h – 14.55 h    P4 / P5

Preu del curs:  El curs s’abonarà en 9 quotes de 50€ domiciliades mensualment d’octubre a juny.
Pels alumnes que cursen P4 i P5, el preu és de 25€ mensuals.

Informes: Es lliuraran informes de progrés als alumnes a finals de gener i a finals de juny.

Llibres: Es donen directament als alumnes a principi de curs i es carreguen al compte on tingueu domiciliats els rebuts, excepte en el cas dels alumnes de la ESO.

Grups: L’Idiomarum es reserva el dret de reestructurar aquelles classes que no tinguin un mínim de 8 alumnes. Els grups es tancaran amb 14 participants.

MOLT IMPORTANT: Les classes d’anglès exigeixen treball i dedicació per part dels alumnes.
A les classes es fan jocs i activitats lúdiques, però sempre amb un objectiu didàctic.
És essencial pel bon funcionament de l’activitat que els alumnes tinguin en compte l’esforç que comporta assistir-hi. L’activitat és oberta a tothom però cal respectar el dret a treballar dels alumnes.

Alguns aspectes pràctics:
Llibres i deures: Pels cursos de P4 fins a tercer de primària els llibres es quedaran a l’aula, a partir de quart els alumnes portaran els llibres a casa ja que tindran deures un cop per setmana. El temps que hi hauran d’invertir estarà en concordança amb l’edat dels alumnes, però en cap cas comportarà una sobrecàrrega excessiva.

Tecnologies a l’aula: El curs passat fèiem servir internet a l’aula a partir de cinquè de primària. A partir d’aquest curs l’ús es generalitzarà a tots els grups la primària i secundària.

Els contes: Un cop al trimestre els alumnes reben la visita d’un professor d’Idiomarum que els explica un conte en anglès. És una experiència molt gratificant que els dona l’oportunitat de sentir un accent diferent al del seu professor habitual.


Comunicació amb els pares:
Reunions amb els professors: A meitat i al final de curs us convidarem a conèixer als professors que us informaran personalment de l’evolució de l’activitat i el progrés dels alumnes.

Missatges per sms: Els missatges informatius tenen un màxim de 160 caràcters i no admeten resposta però podeu trucar-nos sempre que necessiteu comentar o preguntar alguna cosa al respecte. Rebreu avisos de dates d’avaluació, activitats especials a l’aula i entrades rellevants al blog entre d’altres.

El blog: Hi trobareu fotos, treballs que es fan a classe, notícies de guanyadors dels jocs florals, enllaços d’interès i la programació dels cursos. L’adreça és http://englishepsa.blogspot.com.es. i al curs 2012-2013 vam rebre 1.255 visites.

Les enquestes de satisfacció: A final del primer trimestre us enviarem un enllaç perquè ens doneu la vostra opinió de l’activitat. Agraïm per endavant el temps que hi dediqueu ja que alguns dels canvis i modificacions d’enguany les hem fet arrel dels vostres comentaris.

E.S.O REVISION
Aquest curs està dissenyat pels alumnes de la ESO que necessiten adquirir una bona base.
El nivell a les aules d’anglès és cada dia més alt i volem donar les eines essencials per assolir amb èxit els objectius acadèmics més exigents. Les classes s’enfocaran en el repàs de les principals estructures gramaticals i del vocabulari més essencial

E.S.O CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESMENT
Curs adreçat als alumnes més avançats i que basa l’aprenentatge de l’anglès en la pràctica pels exàmens de la Universitat de Cambridge: KET, PET i FCE. Idiomarum té una àmplia experiència com a centre preparador de Cambridge English Language Assesment

Contacte:
Una part important de la nostra feina és atendre-us i ho fem encantats!
Per telèfon 93 453 94 14 o per e-mail info@idiomarum.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada