dissabte, 26 d’octubre del 2013

OUR TEACHERS. Els nostres professors

La Louise Ellis va estudiar literatura anglesa a la Universitat de Worcester, Anglaterra. Es trasllada a Barcelona l’any 2008 on obté el títol de professora d’anglès com a llengua estrangera. Des de llavors ha impartit classes a una àmplia varietat de nivells i edats. Fa quatre anys que treballa a Idiomarum i per complimentar la seva formació està fent un  Màster d’Ensenyança d’Anglès a parlants d’altres llengües.

Aquest curs és la professora dels grups de 2n, 3r i 6è de primària a l’Escola Pia de Sant Antoni.




La Heather Turnbull va llicenciar-se en Llengües Modernes per la Universitat de Liverpool al 2009 i va obtenir el títol de professora d’anglès com a llengua estrangera al mateix any. Posteriorment s’especialitza en classes d’anglès per a nens. Apart de l’anglès parla francès, castellà i català (nivell C). Des de fa quatre anys imparteix classes a Idiomarum a grups reduïts de nens joves i adults de tots els nivells. A l’any 2010 comença també a donar classes d’anglès extraescolar a l’Escola Pia Sant Antoni. 

Aquest curs és la teacher de P4.



El Jasper Stein va néixer a la ciutat de Cambridge on va treballar com a professor de música en escoles d’educació secundària.
L’any 2002 es qualifica com professor d’anglès i des de l’any 2007 treballa a la nostra acadèmia impartint classes a grups de nens, joves i adults.
Durant el 2013 obté el DELTA, diploma avançat per a professors experimentats d’anglès, i esdevé el Cap d’Estudis a Idiomarum. 

Aquest curs és professor del grup de l'ESO




La Jody Morrison va llicenciar-se en Psiciologia per la Universitat de Edimburg (Naiper) al 2010 i va obtenir el títol de professora d'anglès com a llengua estrangera al mateix any. També al 2010 es trasllada a viure a Barcelona on comença a treballar com a professora d'anglès. Des de fa tres anys imparteix classes a Idiomarum a adults, nens i joves de tots els nivells. A part de l'anglès, parla castellà.

Aquest curs és la teacher de P5, 1r , 4t i 5è de Primària. 




L'Steve és professor d'anglès, Història i Dret. De pare anglès i mare espanyola, va créixer entre els dos països experimentant els dos sistemes educatius, l’espanyol i l’anglès. Va estudiar Història a la Universitat de Bristol, on es va graduar al juliol de 2008 i va passar a ensenyar Història i Dret en una escola de secundària a la ciutat de Bath. A l'estiu de 2013, es va traslladar a Barcelona per estar més a prop de la seva família. L'Steve gaudeix de tots els esports, especialment del futbol i el tennis, així com de la música.

Aquest curs es professor del grup de l'ESO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada