dimecres, 22 d’octubre del 2014

OUR TEACHERS: Els nostres professors






L'Steve és professor d'anglès, Història i Dret. De pare anglès i mare espanyola, va créixer entre els dos països experimentant els dos sistemes educatius, l’espanyol i l’anglès. 
Va estudiar Història a la Universitat de Bristol, on es va graduar al juliol de 2008 i va passar a ensenyar Història i Dret en una escola de secundària a la ciutat de Bath. 
A l'estiu de 2013, es va traslladar a Barcelona per estar més a prop de la seva família. 
L'Steve gaudeix de tots els esports, especialment del futbol i el tennis, així com de la música.

Aquest curs es professor d'un grup de l'ESO.




La Susan Duelm va estudiar Comunicació Corporativa a la Universitat de Texas als EEUU.
Va arribar a Europa l’any 2004, i des de llavors ha obtingut el CELTA (títol de professora d’anglès com a llengua estrangera), a Praga al 2005, i el DELTA (diploma avançat per a professors experimentats d’anglès), a Barcelona al 2011. 
Durant l'any 2013, es va certificar com a examinadora dels exàmens Cambridge (Young Learners (Starters, Movers, Flyers), KET, PET, i FCE.
A part de l'anglès, la Susan parla castellà (Nivell C), català (Nivell C) i alemany (Nivell B1).
Ha treballat com a professora d’anglès per a tots els nivells i edats des del 2005, i ha estat coordinadora dels exàmens Cambridge per a les Escoles Cristianes de Catalunya.

Aquest curs és la professora dels grups de 1r i 4t de Primària a l’Escola Pia de Sant Antoni.



La Sally Rowland és d’Irlanda. Va estudiar Literatura Anglesa i Italià  a la Universitat Nacional d’Irlanda a Galway, on es va graduar al 2011. Va obtenir el CELTA (títol de professora d’anglès com a llengua estrangera) abans de traslladar-se a Barcelona, al 2012.
Li agrada córrer, caminar per la muntanya i la literatura.

La Sally treballa a Idiomarum des del 2013 i dóna classes a nens, adolescents i adults.

A Escola Pia Sant Antoni és la professora de 2n , 3r i 5è de Primària, i un grup de l'ESO.



La Clare va néixer a Belfast, a Irlanda del Nord, i des de sempre li agradat molt viatjar. Ha estat a la Xina i a Australia donant classes d'anglès.
Va obtenir el CELTA (títol de professora d’anglès com a llengua estrangera) al 2008, després de graduar-se en Filosofia a la Universitat de Queens, a Belfast.
Ja fa cinc anys que resideix a Catalunya. Aquí, el seu primer treball va ser en una llar d’infants durant dos anys, i des de llavors ensenya anglès a alumnes de totes les edats des de P4 fins el First Certificate.
A part de l’anglès, la Clare parla també espanyol i una mica de català
Entre els seus hobbies, hi ha el ioga, llegir i disfrutar de Barcelona!

A Escola Pia Sant Antoni és la professora de P5 i P4, i compta amb la Jenny, el Seamus i la Sally com a professors auxiliars del grup.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada