dimarts, 23 de setembre del 2014

Informació general curs 2014/15


 

ANGLÈS EXTRAESCOLAR

Entitat que ofereix els cursos:
Idiomarum School of Languages,
Sepúlveda 145. Barcelona. 934539414
Escola Acreditada per l’Escola d’Idiomes de la Universitat de Barcelona
Centre preparador Exàmens de Cambridge

L’activitat: A l’activitat d’anglès extraescolar oferim cursos amb especial èmfasi a desenvolupar l’expressió i comprensió orals. El nostre objectiu és fer que l’aprenentatge esdevingui amè i efectiu. Per aconseguir-ho, disposem de la metodologia més actual i d’un excel·lent equip de professors nadius especialitzats.

Inici de les classes: A partir del 1 d’octubre

Durada del cursos: Fins a finals de juny de 2015 coincidint amb el calendari escolar.

Metodologia: Comunicativa i d’immersió lingüística. Les classes s’imparteixen en anglès i s’anima als alumnes a parlar-lo des del primer dia. Cal que vegin que l’anglès és una via de comunicació com la seva pròpia llengua.

Professorat: Els nostres professors són llicenciats i amb titulació de mestre d’anglès com a llengua estrangera. Els “teachers” d’aquesta activitat són seleccionats entre l’equip d’Idiomarum tenint en compte la seva alta qualitat professional i la idoneïtat per impartir classes a nens i joves.

Horaris grups d’infantil i primària 
Dilluns i dimecres,
 2 dies per setmana
Dimarts i dijous,
2 dies per setmana
Divendres,
1 dia per setmana
13.00h –
 13.55h
14.00h –
14.55h
1r
2n
14.00h –
 14.55h
3er
4art
14.00h –
14.55h
P4
P5


Preu del curs:  El curs s’abonarà en 9 quotes de 50€ domiciliades mensualment d’octubre a juny. Pels alumnes que cursen P4 i P5, 25€ mensuals.
Grups: Idiomarum es reserva el dret de reestructurar aquelles classes que no tinguin un mínim de 8 alumnes. Els grups es tancaran amb 14 participants.
Llibres Es donen directament als alumnes a principi de curs i es carreguen al compte on tingueu domiciliats els rebuts.
Pels cursos de P4 fins a tercer de primària els llibres es quedaran a l’aula, a partir de quart els alumnes portaran els llibres a casa.
Deures: A partir de quart hi haurà deures un cop per setmana. El temps que hi hauran d’invertir estarà en concordança amb l’edat dels alumnes, però en cap cas comportarà una sobrecàrrega excessiva.
Informes: Es lliuraran informes de progrés als alumnes a finals de gener i a finals de juny.

MOLT IMPORTANT: Les classes d’anglès exigeixen treball i dedicació per part dels alumnes.
A les classes es fan jocs i activitats lúdiques, però sempre amb un objectiu didàctic.
És essencial pel bon funcionament de l’activitat que els alumnes tinguin en compte l’esforç que
comporta assistir-hi. L’activitat és oberta a tothom però cal respectar el dret a treballar dels alumnes.

Comunicació amb les famílies:
  • El blog: Hi trobareu fotos, vídeos, treballs que es fan a classe, enllaços d’interès i la programació dels cursos: http://englishepsa.blogspot.com.es. Al curs 2013-2014 vam rebre 2230 visites.
  • Reunions amb els professors: A meitat i al final de curs us convidarem a conèixer als professors que us informaran personalment de l’evolució de l’activitat i el progrés dels alumnes.
  • Missatges per sms: Els missatges informatius tenen un màxim de 160 caràcters i no admeten resposta però podeu trucar-nos sempre que necessiteu comentar o preguntar alguna cosa al respecte. Rebreu avisos de dates d’avaluació, activitats especials a l’aula i entrades rellevants al blog entre d’altres.
  •  Les enquestes de satisfacció: A meitat de curs us enviarem un enllaç perquè ens doneu la vostra opinió de l’activitat. Agraïm per endavant el temps que hi dediqueu. Durant tot el curs podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments per correu electrònic.



GRUPS D’ESO: SPEAKING AND LISTENING (un cop per setmana)
Grups reduïts de conversa dirigits per professorat nadiu. Durant les sessions els alumnes hauran de donar la seva opinió sobre un tema, obtenir informació dels seus companys, fer breus exposicions orals i altres tasques amb l’objectiu de millorar la fluïdesa, l’entonació i la pronunciació.

HORARIS
Un cop per setmana
Dilluns
Dimecres
Divendres
De 17:15 a 18:15
De 15:00 a 16:00
De 15:00 a 16:00
PREUS
25€ al mes (Aquest preu es veurà afectat a la baixa per ajut econòmic de l'AMPA)

GRUPS D’E.S.O : WEB AND SPEAK (dos cops per setmana)



Activitats basades en projectes que aprofiten l’interès dels joves pels continguts de la web per encoratjar-los a comunicar-se oralment. Els alumnes busquen informació a internet i després fan presentacions orals davant dels professors i la resta d’alumnes, arran de les quals s’estableix un diàleg o debat sobre el tema exposat. L’objectiu d’aquest tipus d’activitat és augmentar la confiança dels alumnes per parlar en públic en anglès. Apart de la fluïdesa, l’entonació i la pronunciació , es treballa la comprensió lectora de textos originals i la capacitat d’extreure’n la informació rellevant.

HORARI
Dimecres i divendres de 15:00 a 16:00, dos dies per setmana
PREU
50€ mensuals d’octubre a juny (9 quotes)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada