dimecres, 16 de novembre de 2016

Començat el curs 2016/17, us presentem a les teachers d'aquest any:


La Susan Duelm va estudiar Comunicació Corporativa a la Universitat de Texas als EEUU.
Va arribar a Europa l’any 2004 i des de llavors ha obtingut el CELTA (títol de professora d’anglès com a llengua estrangera) al 2005 i el DELTA (diploma avançat per a professors experimentats d’anglès) al 2011. 
Durant l'any 2013, va obtindre el certificat d'examinadora dels exàmens de Cambridge.
Apart de l'anglès, la Susan parla castellà (Nivell C), català (Nivell C) i alemany (Nivell B1).
Treballa com a professora d’anglès per a tots els nivells i edats des del 2005, i ha estat coordinadora dels exàmens de Cambridge per a les Escoles Cristianes de Catalunya.

Aquest curs és la professora dels grups de 3r, 4t i 5è de Primària i d'un grup de l'ESO a l’Escola Pia de Sant Antoni.La Clare va néixer a Belfast, a Irlanda del Nord i des de sempre li agradat molt viatjar. Ha viscut a la Xina i a Australia donant classes d'anglès.
Va obtenir el CELTA (títol de professora d’anglès com a llengua estrangera) al 2008, després de graduar-se en Filosofia per la Universitat de Queens, a Belfast.
Ja fa sis anys que resideix a Catalunya. Aquí, el seu primer treball va ser en una llar d’infants durant dos anys i des de llavors ensenya anglès a alumnes de totes les edats des de P4 fins el First Certificate.

A part de l’anglès, la Clare parla també espanyol i una mica de català
Entre els seus hobbies, hi ha el ioga, llegir i disfrutar de Barcelona!

A Escola Pia Sant Antoni és la professora d'Infantil, 1r, 2n, 6è de Primària i d'un grup de l'ESO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada